3, 2, 1,…BLOG

De start is gemaakt, ik heb een eigen blog! Enfin, eigenlijk had ik nog een blog ergens in een klein hoekje van het internet maar dat heb ik al een paar jaar links laten liggen.

Bloggen is dus altijd al wel een ambitie geweest maar ik vond nooit de juiste insteek… tot nu. Want hoewel ik echt geboren ben om moeder te zijn en dat met heel veel liefde doe, simpel is het niet! Net wanneer je denkt, ja ik heb het onder de knie; is je kind ziek, heeft het een sprongetje, tandjes of heeft ze er gewoon helemaal geen zin meer in. Terug naar af dus! Lekker frustrerend!

Voor alles heb je tegenwoordig een bewijs nodig. Wil je werken, zie maar dat je een diploma op zak hebt. Even met de auto rijden, niet zonder rijbewijs. Zelfs als je wil trouwen in de kerk moet je een paar keer naar meneer pastoor om te laten zien dat jullie bij elkaar passen. Maar om een baby te krijgen? Het meest waardevolle bezit dat je ooit zal hebben, dat krijg je gewoon in handen. Geen diploma’s, geen lessen, geen handleidingen… Gewoon zo mee in de maxi-cosi . Dan is het toch niet anders als te begrijpen dat het een hele zoektocht is om te ondervinden hoe alles werkt?

Dat is dus eigenlijk een beetje wat ik met deze blog wil doen. Het ouderschap met up’s en downs en do’s en don’ts, maar vooral ook de liefde voor mijn kleine meid delen. En dit alles met een vleugje magie… want dat is nu eenmaal wie we zijn.

Hopelijk blijven jullie nog wat hangen, we beloven er een spectaculaire show van te maken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.