Thule Sleek lancering

Vrijdag werd ik uitgenodigd op een ontbijt van Thule om de lancering van hun nieuwe kinderwagen bij te wonen. Aangezien het mijn eerste ervaring was met zo’n introductie- evenement wil ik toch ook even mijn belevenis aan jullie meedelen. (Want ja…het was echt wel cool!)

Aan de ingang van de babyboombeurs mocht ik een ‘influencer’-bandje halen (daar alleen al was ik al zo blij mee als een kermisvogel natuurlijk) en dan gingen we in één rechte lijn naar de Thule stand. Als één van de eersten kwam ik daar aan en moest ik even mijn naam laten weten. Ja hoor, ik stond op de lijst. Weliswaar helemaal onderaan en nog in balpen bijgeschreven maar ik hoorde er bij! Even een vers sapje genomen en dan zoals het hoort als je alleen bent en niemand kent… wat awkward aan een tafeltje gaan staan en wat met je smartphone bezig zijn. Wat wel grappig was om te zien was dat de mensen die er bij kwamen, bijna allemaal mama’s waren die ik al volgde op instagram en toch al behoorlijk wat krediet hebben opgebouwd. Daar stond ik dus als kneusje tussen al die bekende insta/blogmommy’s.

Gelukkig werd ik goed ‘opgevangen’ door Sofie en Nele. (Ik plaats opgevangen tussen aanhalingstekens omdat ik eigenlijk eerder mezelf een beetje opgedrongen heb. Maar ze waren zo lief om met mij een babbeltje te doen en hebben me ook wat tips gegeven. Waarvoor dank!) Zij zijn twee bloggende mama’s die volgens mij de knepen van het vak tot in de puntjes kennen. Ik hoorde het soms nog in Keulen donderen als zij praatten over verschillende blogtermen. Ach ja, iedereen moet ergens beginnen zeker!

Nadat we wat lekkers hadden gegeten kon de echte lancering van start gaan. De introductie van de kinderwagen zelf werd gedaan door niemand minder als Belle Perez, die nog niet zo lang geleden een zoontje kreeg. Nadien werden er nog wat specifieke dingen verteld over de kinderwagen door iemand van Thule zelf. En ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk was van de kinderwagen. Hij is niet alleen erg stijlvol en comfortabel maar er zitten ook tal van opties bij wat het echt een totaalpakket maakt! Wat ik zelf nog het beste vond was dat er bij de kinderwagen ook ineens adapters zitten om er een dubbele kinderwagen van te maken. Dus als je na 2 jaar terug een baby krijgt, kunnen ze allebei nog in de kinderwagen, zonder dat je er extra stukken voor moet kopen of een dubbele buggy voor in huis moet halen. Lekker handig! Moest je interesse hebben in deze kinderwagen, hij is vanaf juli 2018 op de markt en de richtprijs zal rond de €1050 liggen. Wat dus echt wel schappelijk is voor al die hippe snufjes die er mee bij in zitten.

Na de voorstelling konden we nog napraten, foto’s nemen en nog iets drinken en bij het einde van het evenement kregen we nog een hele mooie rugzak/laptoptas van Thule mee!

Ik moet jullie dus niet vertellen dat dit echt een fijne ervaring was. Hopelijk kan ik binnenkort nog eens iets gelijkaardigs meedoen!

Liefs,

thumbnail_ThuleSleek_StyleOgraphic_Women.jpg

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.