Win een leuk boekenpakket!

Wisten jullie dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met voorlezen voor kinderen? Het stimuleert namelijk de taligheid van je kind en zorgt voor een rijke kennis aan woordenschat! Al van toen Juliette een maand oud was lees ik zo nu en dan een prentenboek voor en dat vindt ze intussen zo fijn! Het is echt een leuk momentje waar we samen tot rust komen en genieten van elkaar en het verhaal.

Ik heb een fijn pakketje samengesteld met leuke prentenboeken die zeker niet mogen ontbreken in de boekenkast. Ook zit er nog een boekenbon van 15 euro bij om zelf nog een boek te kiezen. Voor je kids, kleinkinderen, neefjes en nichtjes of misschien ook wel gewoon voor jou, want ook lezen voor jezelf kan relaxend zijn.

Deze boeken zitten in het pakket:

BUMBA: Mijn groot zoekboek

Een leuk en extra groot zoekboek waar de allerkleinsten uren plezier aan hebben. Momenteel zijn het ook dit soort boeken die Juliette het meest interesseert. De felle kleuren en kartonnen bladeren zorgen er voor dat het erg toegankelijk is voor kleine kinderen.

bumba-bumba-boek-mijn-groot-zoekboek.jpg

 

Raad eens hoeveel ik van je hou – Sam McBratney & Anita Jeram

Misschien wel de allergrootste klassieker tussen de prentenboeken maar hij blijft toch oh zo goed. Een verhaal over graag zien en graag gezien worden met in de hoofdrollen Hazeltje en Grote Haas. Een prachtig boek met hele leuke illustraties en kan gelezen worden voor en door alle leeftijden.

3010476a.jpg

Hoe verstop je een giraf? – Michelle Robinson & Claire Powel

Een heerlijk nonsensverhaal over hoe je het best een giraf kan verstoppen. Dit soort prentenboeken vind ik echt heel leuk om te vertellen. Een verhaal met heel veel humor en toch begrijpbaar voor kinderen. Ook de prenten zijn erg leuk om naar te kijken!

5a125e49d97f94.66437064.jpg

 

Wat moet je nu doen om dit boekenpakket en boekenbon te winnen?

 • Volg de Princesse Odette Blog op facebook
 • Like het bericht van de winactie op facebook
 • Deel het bericht van de winactie op je facebook (zorg dat het bericht openbaar is anders kan ik het niet zien.)

Daarnaast zou ik het ook enorm waarderen (niet verplicht) dat:

 • Je me volgt op instagram 
 • je een reactie laat op het bericht van de winactie op facebook
 • je hier een reactie achter laat

Proficiat Ashley Floren! Jij hebt dit leuke pakket gewonnen! Ik stuur nog een privéberichtje om je prijs op te sturen

Liefs,

27 thoughts on “Win een leuk boekenpakket!

 1. Wauw! Wat een leuke boeken. Deze zou ik zeker graag willen voorlezen voor mijn zoontjes van 2,5 jaar en 6 maanden.

 2. Zelf een grote liefde voor boeken en wat zou ik dat graag doorgeven aan ons kleintje! Zwanger van ons eerste kindje, dus dit pakketje zou alvast heel erg welkom zijn! 🙂

 3. Ooh, naast jullie leuke foto’s, ben ik ook meer en meer fan van je blog! Zelf ben ik nog geen mama maar wel al een trotse meter en leuke ‘noenie’ voor het dochtertje van mijn vriendin.
  Voorlezen komt daar zeker en vast aan te pas!

 4. Als talenleerkracht lees ik zelf graag en veel. Al sinds mijn zwangerschap keek ik ernaar uit mijn zoontje te kunnen voorlezen. Hij is nu bijna 3 maanden en luistert zo aandachtig als ik vertel. Het zou leuk zijn zo’n leuke boeken te hebben voor onze momentjes samen!

 5. Oh, boeken! Steeds een groot succes hier bij de twee oudste kindjes hier! Hopelijk zal ons Roza (8 weken oud) het net zo leuk vinden om boekjes te lezen!

 6. Zalige winactie! Lola is een echt leeskonijntje: voor het slapen een verhaaltje, ’s morgens verhaaltjes, ’s middags verhaaltjes, … Heel de dag door! Zalig toch!

 7. Wat een toppakket! Mijn zoontje zou hier helemaal gek op zijn: Bumba is zijn dikste vriend en een giraf is zijn lievelingsdier. Volgens mij is dit pakket speciaal voor hem samengesteld 🙂

 8. Lezen en voorlezen is een dagelijkse routine geworden, dus ik doe heel graag mee aan deze superwinactie!
  Ik vind het altijd fijn om met verhalen de fantasie van de kindjes te prikkelen, ze zijn dan ook altijd enthousiast als het voorleestijd is! 🙂
  En soms heb ik ook geluk, want dan lezen zij mij voor uit hun boekjes (weliswaar met hun eigen verzonnen tekst ;)).

  (Ik volg op facebook en instagram)

 9. Wat een leuke boeken! En zoals je zegt kan je met voorlezen nooit te vroeg beginnen! Geweldige winactie. Graag zou ik willen meedoen voor mijn zoontje Elisio die net 1jaar is. We hebben helaas nog niet veel boekjes in huis dus zou ideaal zijn. Ik ga je zo ook volgen op instagram! Groetjes

 10. Ooh Valerie leuke blog! Ons Lillytje zou ook ontzettend blij zijn met deze leuke boeken! Samen boekjes lezen vinden we reuze fijn! Xxx Stivie

 11. Ik doe graag mee!! Ik lees al voor, vind ze super leuk, EN het boek ‘raad eens hoeveel ik van je hou’ staat op men verlanglijstje 🙂

 12. Wat een leuk boekenpakket! De leukste momenten met mijn kleine neefje zijn die waar hij met een boekje op mijn schoot kruipt en we samen heerlijk lezen en knuffelen. Het zou dus heel leuk zijn om dit boekenpakket te winnen zodat we nog heel veel gezellige leesmomenten hebben.

 13. Wat een mooie actie! Ik ben verzot op prentenboeken om te gebruiken in het klasje.
  Hopelijk kunnen deze mooie pareltjes mee komen blinken in mijn boekenkast! 😍🍀

 14. Lijkt me een super pakketje! Elke dag lezen we voor uit een boek voor ons zoontje van ondertussen 3 jaar. Maar ook voor mijn dochtertje van 5 maanden willen we gaan voorlezen, deze boeken lijken me zo leuk voor beide kindjes! 🍀

 15. Wat een super leuke Winactie !😍
  Wij zouden dit heel tof vinden , moest dit pakketje binnenkort op onze stoep liggen ☺️
  Met een dochtertje die 23 april , 2 jaartjes word 🎉🎁🎈 zou dit een hele leuke verrassing zijn om stilletjes aan voor de lezen voor deze kleine meid ❤️🍀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.