Uitgetest: Waterwipes

Ze beginnen stilletjes aan hun opmars te doen en ook wij mochten ze uittesten: de Waterwipes.

Ik moet zeggen dat ik vanaf het begin al wel benieuwd was om deze doekjes uit te proberen. De waterwipes zijn al enkele keren mijn instagramfeed gepasseerd dus mijn interesse was sowieso al gewekt. We waren dus ook heel blij dat we van Kamiel & Co deze natte doekjes mogen testen.

Wat je zeker moet weten over de doekjes:

  • Waterwipes bevatten geen chemicaliën waardoor je ze ook voor de gevoelige velletjes kan gebruiken
  • Kan luieruitslag helpen te voorkomen
  • De waterwipes bevatten echt enkel alleen maar water en een druppeltje pompelmoeszaad-extract
  • Ze zijn neutraal van geur
  • De doekjes zijn stevig maar voelen toch ook zacht aan
  • Je kan deze ook gemakkelijk gebruiken voor gezicht en handen

fullsizeoutput_b34

Wat ik vooral heel goed vind aan de doekjes is dat ze echt goed nat zijn. Met onze kleine smospot is het soms goed wrijven om alle restjes eten af te vegen wanneer je niet thuis bent. Daar houdt Juliette natuurlijk ook niet van en vaak krijgen we dan een huilbui als gevolg. Omdat de Waterwipes zo vochtig zijn ben je in een wip klaar met snoeten poetsen en is onze baby ook gelukkig!

fullsizeoutput_b31

Juliette heeft sinds kort een beetje last van uitslag van het zweten op haar rug. Zulke doekjes zijn dan handig wanneer je snel even je baby wil wassen maar niet het hele badritueel wil doen. ’s Morgens als Juliette uit bed komt was ik haar dan snel met zo’n doekje en kan ze proper haar kleren aandoen. Ik heb wel de indruk dat haar uitslag echt verminderd nu we dit doen. En natuurlijk zal het feit dat er echt geen chemische rommel in die doekjes zit, er ook wel goed aan doen!

Wij zijn in ieder geval verkocht en gaan ze ook blijven kopen als aanvulling van de gewone poepdoekjes. Zeker voor mensen als ons, die veel weg zijn is dit echt ideaal!

Wie graag ook de Waterwipes koopt: je kan ze vinden bij Kamiel & Co, een hippe babywinkel in Diepenbeek maar je kan ook gewoon bestellen via de webshop. Binnen de kortste keren heb je dan je Waterwipes in huis!

Liefs,

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.