Hiep Hiep Hoera BABYluff!

Hoera! De leukste babywinkel in ons dorp viert vandaag zijn éénjarig bestaan en dat moet uiteraard gevierd worden.

fullsizeoutput_b5e

BABYluff is niet zomaar een gewone babywinkel. Het is een winkel die met hart en ziel draaiende wordt gehouden door Ellen. Een sympathieke vrouw met het hart op de juiste plaats. Zo wil ze niet alleen een leuke kinderwinkel neerzetten, ze kiest ook echt producten die lief, zacht én verantwoord zijn. Ze wil enkel producten die met liefde zijn gemaakt en waar er is nagedacht over de kwaliteit of met welke mensen ze werken. Je ziet dus wel de bekende merken die je in elke babywinkel tegenkomt maar ook, en dat is net zo leuk aan de winkel, merken die je nog niet veel eerder zag. Je hebt dan niet alleen een heel tof stuk maar ook iets dat niet iedereen al heeft.

fullsizeoutput_b6a

De winkel is echt ideaal voor mensen die graag snuisteren tussen de dingen. Elke keer als je je draait is er weer iets nieuws om te bewonderen. Zo zijn er hoeken met gezellige opstellingen van kamers maar ook inspiratie voor je speelhoek kan je in de shop vinden. Je kleerkast maak je maar best leeg vooraleer je naar de BABYluff gaat want je komt gegarandeerd met leuke dingen terug!

fullsizeoutput_b61

Ook voor wie nog een kleintje op komst heeft kan BABYluff een leuke uitkomst zijn. In de winkel nemen ze uitgebreid de tijd om jullie verder te helpen bij deze unieke gebeurtenissen. Alle geboortelijsten zijn online te bezichtigen maar je kan als ouder ook met je inlogcode een leuke babywebsite maken van je kleine wonder met foto’s, een blog, gastenboek,…

fullsizeoutput_b5d

‘Let’s take care of the new generation’. Een motto dat Ellen nauw aan het hart ligt want naast haar verantwoorde keuze van producten wil ze ook iets terug doen voor onze maatschappij. Ze probeert zo veel mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en wil ook de plastic verpakkingen tot beperken tot zo weinig mogelijk. Ook voor de buurt wil ze haar steentje bijdragen. Zo gaat 5% van de opbrengst in de ‘verjaardagsweek’ naar CKG het Open Poortje. Een crisisopvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar waarbij de ouders op dat moment niet meer in staat zijn om voor hun kinderen te zorgen. Een heel mooi gebaar dus!

fullsizeoutput_b70

Wij mochten van BABYluff een leuk eetsetje van Liewood weggeven om hun verjaardag te vieren. Waarvoor nog eens dank! Daarbij wil ik ook nog een dikke proficiat wensen aan Stephanieabraham_! Jij mag je geschenk gaan ophalen in de winkel.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Nog t/m 14 april krijgt iedereen -10% op kleding. (Niet van toepassing op geboortelijsten) Mij vind je dus één dezer dagen ook zeker nog eens terug in de winkel!

fullsizeoutput_b74

Meer informatie over de openingsuren en dagen vind je terug op Babyluff.

Ps: Vinden jullie Juliette terug op de foto’s? Ze is ergens verstopt!

Liefs en veel Luff,

 

5 thoughts on “Hiep Hiep Hoera BABYluff!

  1. Super leuke winkel! Foto’s zijn mooi geworden. Ik kan Juliette alleen echt niet vinden… heb ze echt meerdere keren bekeken,.. Goed verstopt! haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.