Uitgetest: Producten van ATTITUDE

Wij mochten van Kamiel & Co ook deze leuke producten van Attitude testen, namelijk de Little Ones serie, gemaakt voor kleintjes. Ik moet zeggen dat ik zelf een zware Mustella-fan ben, die geur alleen al, zalig! Het ging dus niet zo gemakkelijk worden om mij van een ander product te overtuigen maar ik moet zeggen dat ik toch ook een plaatsje naast de verzorgingstafel heb vrijgemaakt voor de producten van Attitude.

Wat is er zo goed aan de producten van Attitude:

  • Alle producten zijn hypo-allergeen, wat dus wil zeggen dat ze een minimale reactie op allergieën geven en niet zullen prikken.
  • Attitude is een 100% veganistisch merk. Er zitten geen enkele dierlijke of afgeleide van dierlijke producten in.
  • Alle ingrediënten zijn gemaakt van plantaardige en minerale bronnen
  • De producten worden gemaakt door het gebruik van 100% hernieuwbare energie waardoor het bedrijf zijn ecologische voetstap zo klein mogelijk wil houden
  • De flesjes zijn gemaakt van gerecycleerde plastic en kunnen na gebruik ook gerecycleerd worden
  • Kankerverwekkende chemicaliën, mutagenen en reproductieve gifstoffen zijn nog altijd bij wet toegestaan als verontreinigingen in huidverzorgingsproducten. Bij de Attitude producten hoef je hiervoor niet bang te zijn want ze zitten er niet in!

 

De Little Ones schuimende handzeep:

De schuimende handzeep met peach-nactar geur is heel gemakkelijk in gebruik. Gewoon het pompje een paar keer indrukken en je hebt een leuke mousse in je handen. Ideaal ook voor grotere kinderen om hun handen te wassen! Juliette vond het vooral grappig om zeep aan haar handen te hebben! Handen wassen met water en zeep is toch nog niet ideaal met baby’s. Gelukkig is de mama ook heel blij met het flesje en ik zal het dan maar op mij nemen om deze bus op te maken. Ik ga zeker de komende weken ook lekker ruikende handen hebben!

attitude-handzeep

De Little Ones 3-in-1 shampoo/bodywash/conditioner

Juliette heeft in de voorbije (bijna) 9 maanden altijd wasjes gehad met Mustella. Waar ik nog altijd grote fan van ben maar ik ga nu toch afwisselen met deze bodywash van Attitude. Niet alleen ruikt hij heel lekker, het is ook heel leuk om mee te wassen. Je krijgt uit je flesje direct een mousse die heel zacht aanvoelt en ook door de haren gemakkelijk gaat. Het prikt niet op de huid maar ook niet in de ogen wanneer je het afspoelt en dat vind ik toch ook heel gemakkelijk. Juliette haar haren blonken ook heel mooi nadien en een vriendin vroeg zelf of ze naar de kapper was geweest. We zijn dus zeker fan van deze producten en zullen nu afwisselen. De Mustella voor de heerlijke babygeur en de Attitude 3-in-1 voor de ‘grote kindjes’-geur die ook echt wel hemels is!

98958011_0_640x640

Je kan deze producten onder andere kopen bij Kamiel & Co, een leuke en hippe babywinkel in Diepenbeek maar ze hebben ook een webshop waarbij je binnen de kortste keren je pakje aan je voordeur hebt!

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.