Uitgetest: Waskussenhoes en badcape van Timboo

Het zonnetje schijnt, heerlijk toch! De ideale moment om Juliette in de tuin te laten exploreren met water. Kwam dus goed uit dat wij van Kamiel & Co weer hele leuke dingen hebben gekregen om te testen namelijk een waskussenhoes en een badcape van het merk Timboo. Die badcape is dus ook meteen mee de tuin in gegaan!

Wat ik al heel leuk vond, nog voor ik de producten had gezien is dat ze heel leuk verpakt zitten in kartonnen kokers. Ze lijken wel op van die kokertjes waar vroeger kleurpotloden inzaten. Puur jeugdsentiment en ook nog eens goed voor het milieu! Dat ze er zo leuk uit zien maakt het ook eventueel een leuk cadeau om te geven. Juliette was alvast fan van de verpakking!

fullsizeoutput_c52.jpeg

Wat je moet weten over de producten van Timboo is dat het draagcomfort uitzonderlijk is dankzij het gebruik van bamboetextiel. Wie deze producten gebruikt kiest dus niet alleen voor gebruiksgemak en zachtheid, maar draagt ook zijn steentje bij tot een beter milieu! Ze absorberen tot 60% meer en zijn volledig biologisch afbreekbaar.

En wat ik hierboven over de zachtheid schreef is niet gelogen hoor. Zowel de badcape als het waskussenhoes zijn echt super zacht! Heerlijk gewoon, ik zou ze zelfs als een dekentje kunnen gebruiken. (Maar misschien is dat geen goede referentie want ik gebruik alles als een dekentje..haha) Ook is het van dat materiaal dat heel veel water opneemt maar daarna ook heel snel terug droog is. Ideaal om mee te nemen op vakantie dus!

Cape XXL van Timboo

Als je baby klein is, is een badcape altijd heel schattig. Je baby ligt als een wormpje in de cape en heeft het lekker warm. Wanneer je kindje wat ouder en dus ook groter wordt heb je vaak dat je cape gewoon als handdoek gaat dienen, simpelweg omdat deze te klein is geworden. Niet met deze hoor. Met de grootte van 95cm op 95cm is het veruit de grootste badcape die ik al ben tegengekomen. Heerlijk op je kindje nog even te laten soezen na het badje, wat Juliette dus geweldig vindt want hoe langer je kleren aandoen uitstelt, hoe beter voor haar! Leuk is ook dat er nog een washandje bij zit. Handig voor als je een setje mee naar het zwembad wil nemen!

Waskussenhoes van Timboo

Deze waskussenhoes is van hetzelfde materiaal gemaakt als de badcape en dus ook ultra zacht! De afmetingen zijn 67cm op 44cm en passen perfect rond de meeste waskussens. Ik ben blij dat we deze gekregen hebben want voor boven hadden we nog altijd geen hoes en tetradoeken gleden er altijd af met onze kleine wiebelkont. En nu vindt ze het leuk om over het stofje van de hoes te wrijven. Gek kind… I know!

Wij zijn dus weer fan van de producten die we hebben gekregen en ik denk met het lekker weertje dat het nu is, ze nog veel gebruikt gaan worden!

IMG_3592

Je kan deze producten onder andere kopen bij Kamiel & Co, een leuke en hippe babywinkel in Diepenbeek maar ze hebben ook een webshop waarbij je binnen de kortste keren je pakje aan je voordeur hebt!

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.