Zon in, blog uit!

Oooh, het is al bijna een maand geleden dat ik nog een blog heb geschreven. Shame on me! Ik moet wel eerlijk zeggen dat wanneer ik het zonnetje zie, ik meestal buiten te vinden ben en dus ook niet achter mijn computer zit.

Gelukkig is mijn blogje voorlopig nog puur voor de hobby en het plezier. Dan kan ik me zoiets nog permitteren, toch? Maar ik wil ook de mensen die wel graag de blog lezen niet teleur stellen. Daarom ga ik toch ook maar beginnen met een aantal blogs vast te zetten en te plannen. Kwestie van het niet te vergeten hé.

Dus we vliegen er terug in, morgen al zeker een blog over de 11 maanden van Juliette en er volgen er nog leuke.

Voor de andere bloggende mensen: hoe doen jullie het hele blogding? Maken jullie een agenda? Schrijven jullie blogs op voorhand? Tips zijn altijd welkom!

4 thoughts on “Zon in, blog uit!

  1. Ik blog als ik zin heb! Of als ik iets wil delen. Ik merk ook dat als het even wat gemakkelijker gaat of als we veel plannen hebben, dat ik niet meteen achter mijn computer kruip om iets te schrijven. Maar dat hoeft ook niet voor mij. Dus voorlopig hier geen blogafspraken in de agenda! 🙂

  2. Twinning is winning! Wat een leuke foto! Ik merk dat ik mezelf er toe zet om echt te zeggen dat ik twee keer per week een blog online gooi. Gelukkig is het een hobby en heb ik vorige week ook ‘gemist’ hoor. En dat kan als het een hobby is, maar ik zou het voor mezelf ook leuk vinden als ik die twee blogs dan toe doe. Dus ik werk wel wat vooruit. Merk bijvoorbeeld (Tip 😉 ) dat sinds ik de wordpress app op mijn telefoon geinstalleerd heb snel een blog in concept kan tikken. Dan heb ik al een mooie basis staan als ik weer achter mijn computer kruip.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.