De nieuwe handdoeken van Timboo

Dat we grote fan zijn van de producten van Timboo is al langer geweten. Sinds we de badcape en waskussenhoes mochten testen zijn we helemaal verkocht aan dit merk. Zo was ik ook heel blij om te zien dat zelfs mijn ‘vers van de pers’ petekindje Jules een lekker zachte hoes voor de Maxi-Cosi en een waskussenhoes heeft. Een mama met goede smaak dus.

We waren dan ook laaiend enthousiast wanneer Timboo met ons contact opnam om ook de nieuwe handdoekenreeks uit te testen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat nog altijd van toepassing is over de producten van Timboo is dat het draagcomfort uitzonderlijk is dankzij het gebruik van bamboetextiel. Wie deze producten gebruikt kiest dus niet alleen voor gebruiksgemak en zachtheid, maar draagt ook zijn steentje bij tot een beter milieu! Ze absorberen tot 60% meer en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ook hebben bamboevezels natuurlijke antibacteriële eigenschappen omdat deze op een natuurlijke wijze kunnen groeien, zonder dat er pesticiden of meststoffen aan te pas komen. Ideaal dus ook voor kindjes met een gevoelige huid. Bovendien kan ik nu zeggen na ongeveer een half jaar in de was mee te draaien dat de ze echt even zacht blijven.

Ook de nieuwe handdoeken zijn van deze soort bamboetextiel gemaakt en dus super zacht. Juliette ging er zelfs spontaan mee knuffelen toen we ons pakketje kregen en ik had zin om mee te doen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Gastendoek set van 3:

Dit zijn 3 handdoekjes met een afmeting van 29,5x50cm, ideaal om mee te nemen in je verzorgingstas wanneer je kleine knoeier het weer eens te bond heeft gemaakt of voor kleine wasjes van bv. gezicht en handjes mee af te drogen. Ook kunnen ze perfect, zoals de naam het zelf zegt, gebruikt worden als gastendoekjes voor in het kleine kamertje. Wanneer je dus extra fancy wil doen naar je bezoek.

Handoeken Medium en Groot:

Deze set bestaat uit 2 handdoeken met een afmeting van 50x74cm (medium) en 74x110cm. En hier gaat nog voor gevochten worden binnenkort denk ik want aangezien ze groot genoeg zijn ze ook perfect om te gebruiken door een volwassene. En zeg nu zelf, als je kan kiezen tussen een gewone of een megazachte én bovendien roze handdoek is voor mij de keuze snel gemaakt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wij hebben gekozen voor de kleur Pearl, een oudroze variant die perfect bij onze prinsessenstijl past maar je kan de handdoeken nog in verschillende andere kleuren krijgen. Voor ieder wat wils!

De nieuwe reeks handdoeken zijn nog maar sinds vorige week te verkrijgen op de webshop dus neem snel een kijkje op Timboo om de jouwe te scoren.

Liefs,

One thought on “De nieuwe handdoeken van Timboo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.