GIVEAWAY: Poopsie Slime Suprise

In Brussel werd voor de 19de keer al de award voor Speelgoed van het Jaar uitgereikt door de Belgische speelgoedfederatie. We zien verschillende nieuwe trends en voorkeuren in de speelgoedmarkt in 2018, waaronder verzamelproducten, slijm en unicorns de populairste zijn. Dit jaar werd voor de eerste keer ook een nieuwe categorie toegevoegd, door deze evoluties van de speelgoedmarkt: de categorie ‘Collectibles’ of ‘Verzamelobjecten’.
In deze nieuwe categorie werd de Poopsie Slime Surprise – Poop Pack van MGA Entertainment gekroond tot winnaar van het Speelgoed van het Jaar.

Wat is Poopsie Slime suprise?

Het is een koker die er heel toepasselijk uitziet als een toiletrol. Wanneer je het opent komen er 10 verassingen uit waaronder de ingrediënten waarmee je slijm kan maken. Ook een drollensleutelhanger en een geweldige beker om in te mengen, geïnspireerd op bekende merken vindt je terug. Even geduld na het mengen van het slijm en je kan spelen!

En omdat de Poopsie Slime Suprise zo populair is mag ik er maar liefst 3 weggeven! Ideaal om binnenkort als cadeautje van de heilig man te geven of gewoon als extra’tje.

089f654b-cc10-4e61-a5d3-ec76e3c7c4a3

Wat moet je doen om te winnen?

 • Reageer hieronder voor wie je het graag zou winnen.
 • Volg ons op Instagram
 • Volg ons op Facebook
 • Voor een extra deelname via Facebook: Deel de bijhorende post over de Poopsie Slime Suprise op jouw pagina en zorg dat dit op openbaar staat.
 • Voor een extra deelname via Instagram: Deel de bijhorende foto van de Poopsie in je story en tag mij. Als je geen openbaar profiel hebt neem je een screenshot van je story en stuur je deze naar mij door.

Liefs,

20 thoughts on “GIVEAWAY: Poopsie Slime Suprise

 1. Ik zou dit heel graag winnen voor mijn nichtje! Die zou dat geweldig vinden :-).

  Ik volg je op instagram en facebook, en ik heb je foto gedeeld in m’n instastories.

 2. vorige week heeft Nore er eentje cadeau gekregen voor haar verjaardag dus vooral kleine zus zou er nu ook graag eentje hebben 🍀

  1. Proficiat Chrisje, Jij hebt een Poopsie Slime Suprise gewonnen. Stuur je even een berichtje via mail, Instagram of Facebook voor je adres? Groetjes, Valérie

 3. Mijn dochter is echt fan van poopsie slime. De filmpjes worden dagelijks bekeken. En ze wil graag zelf flink aan de slag!!
  Jasmijn zal echt een gat in de lucht springen!!

 4. Zo super leuk ik zou dit te gek vinden voor mijn dochter nora ❤️ 😃 wat zal ze een gat in de lucht springen 🤩🤩

 5. Jaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg Princesse Odette Blog <3 <3 wat een TE leuke prijs gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Whoehoeeeeeee ik wil natuurlijk hééééééééééél graag kans maken op zo'n ontzettend gave Poopsie Slime suprise, te gek! Ohhhhh dochterlief wil 'm echt zoooooooooo ontzettend graag *zucht* Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen.. gegarandeerd urenlang speelplezier, super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀 #duimen #hopen

  1. Proficiat Nathalie, Jij hebt een Poopsie Slime Suprise gewonnen. Stuur je even een berichtje via mail, Instagram of Facebook voor je adres? Groetjes, Valérie

 6. Mijn dochter van 6 heeft laatst al ergens zo’n Poopsie Slime gezien op een filmpje en ze heeft het op haar verlanglijstje voor Sinterklaas gezet.
  Dus ik maak graag een kans om er eentje voor haar te winnen. Ik ga nu ook via Instagram volgen (ben daar mamajola) en zal het bericht op FB ook even liken en delen. Een extra kans om mijn meid blij te maken, grijp ik graag aan.

 7. Ooooh wauw Princesse Odette wat een geweldige magische verwennerij :-D! Hopelijk maken jullie mijn bijna jarige dochter met de fantastische Poopsie Slime Surprise DOL gelukkig én blij :-D!. Wat zou mijn meisje hier gelukkig mee zijn, ze praat al weken over de Poopsie Slime Surprise zo leuk vind ze deze, het zou een geweldig cadeau voor haar zijn!. Aankomende zondag 11 november is mijn dochtertje ook nog eens jarig! Wat een waanzinnig feest zou het zijn als wij haar eens extra zouden mogen verrassen met de Poopsie Slime Surprise die perfect bij haar zou passen. Mijn dochter is dol op Eenhoorns, glitters én slijm maken, en ermee spelen. De Poopsie Slime Surprise heeft alle ingrediënten die optimaal speeplezier voor mijn meisje betekenen 😀 Hier zou ze uren speelplezier mee beleven, en onwijs van gaan genieten. Wat een geweldige kans. Dol graag doe ik voor mijn bijna jarige meisje mee! Uiteraard ben ik liker op Facebook en volger op Instagram. En met veel plezier ook gedeeld op facebook en Instagram (Y). En dan nu maar heeeeeeeeel hard gaan duimen en hopen dat de super leuke Poopsie Slime Surprise heeeeeeel musschien wel naar mijn dochter toe mag komen :D! De kans is klein, maar de wens is ontzettend groot!. Liefs Tanja.

  1. Proficiat Tanja, Jij hebt een Poopsie Slime Suprise gewonnen. Stuur je even een berichtje via mail, Instagram of Facebook voor je adres? Groetjes, Valérie

   1. Woehoee 😀 Zo super blij!!! Geweldig voor mijn meisje. Super bedankt, ik heb via facebook een berichtje gestuurd 😀

 8. super leuke actie! Ik zou dit heel graag winnen voor onze tienerdochter. Ze is in haar vrije tijd het liefst met slijm bezig, vooral het maken ervan vind ze geweldig. Met de Poopsie slijm heeft ze weer eens nieuwe slijm om mee te experimenteren. En laat deze nu toevallig op al haar verlanglijstjes staan 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.