Little Likes Fantastic Firsts

Als kleuterjuf ben ik ook altijd wel op zoek naar speelgoed voor Juliette dat haar uitdaagt en waar ze iets van kan leren. Niet dat ze dat anders niet doet maar ik probeer haar toch met zo veel mogelijk dingen te verrijken. Leuk dat we dan ook de nieuwe speeltjes van Little Likes mochten testen.

Little Tikes producten staan bekend om fantasierijk plezier voor jonge kinderen waarbij het speelgoed altijd zowel educatief als leuk is. Met de nieuwe Fantastic Firsts lijn lanceert Little Tikes speelgoed voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar dat speciaal is ontworpen om de zich ontwikkelde breinen en lichamen van kinderen te verrassen. Ik was dus heel benieuwd naar wat dat in de praktijk zou brengen.

Singing Sorter:

De Singing Sorter is een combinatie van een sorteer- en trekspeeltje. Wanneer je hem als trekspeeltje gebruikt, speelt het de leukste melodietjes af. Daarnaast hobbelen de vijf vormen dan op en neer. En aangezien Juliette zo’n muzikaal beest is vindt ze het fantastisch om een stukje te trekken en dan te dansen. Leuk zicht dus ook voor de toeschouwers.

De vijf gemakkelijk vast te pakken blokjes in het speeltje helpen baby’s om vormen en kleuren te leren. Elke vorm heeft een gezicht met een leuk kiekeboe-effect. Juliette begint echt goed de blokjes in de vormen te steken en is dan ook erg trots op zichzelf wanneer ze een blokje juist zet. Uiteraard is de madré dan ook zo fier als een gieter en klapt dan overtuigd mee.

De richtleeftijd is tussen 9maanden en 2jaar. Daar kan ik me wel in vinden, je kan als je jonger bent echt wel genieten van het deuntje en de rups verder te duwen of trekken en vanaf dat je kindje wat ouder is komt het sorteer-element naar boven wat het dan weer uitdagend maakt.

646904 Singing Sorter FW 03

Spinning RC:

De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en toeteren is het voor beginners makkelijk te besturen. De maffe hobbel- en rolbeweging en het robuuste ontwerp zorgen voor heel veel plezier bij jonge coureurs en een beetje angst in het begin bij Juliette. Een heel guitig autootje waar ze momenteel nog niet bewust mee bezig is van hoe het juist voort te bewegen maar eerder gefascineerd dat het beweegt als zij op een knopje duwt. De aangeraden leeftijd voor dit speelgoed is 2 jaar en dat klopt als ze zelfstandig en gericht er mee willen spelen. Gelukkig hebben wij een papa die zich maar al te graag met dingen op afstandsbediening bezig houdt en zo wordt het ook een leuk momentje tussen vader en dochter.
De spinning RC is verkrijgbaar in het blauw en roze.

647239 647536 Spinning RC Pink FW 01

Weet je dus nog niet wat kopen voor je dreumes met Sinterklaas, dan zijn deze zeker een optie om in huis te halen.

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.