Opening Lola&Liza Ternat

Ik vind het ook altijd wel eens leuk om uitgenodigd te worden op een ‘niet-kind’ related evenement. Zo blijft de balans tussen mama en vrouw toch mooi in het midden en kan ik me nog eens helemaal laten gaan zonder elke minuut te kijken of er geen kleine brokkenpiloot alles in de war laat lopen.

Zaterdag 10 november werden we dus uitgenodigd op de opening van een nieuwe Lola&Liza winkel in Ternat. Een hele mooie, ruime winkel die zich bevindt op een nieuwe shoppingboulevard genaamd: The Leaf. (Waar er trouwens ook nog veel andere leuke winkels te vinden zijn.) Om het een gezellig uitje te nemen nam ik ook een vriendin;Tacha mee. Eens we daar aangekomen waren kon en onze naam meldden kon het shoppen beginnen. Alhoewel, we zagen ook dat er een lekker ontbijtje was voorzien dus pasten we onze strategie een beetje aan. (A girl’s gotta eat right?) We namen dus een eerst een lekker thee’tje en wat koffiekoekjes vooraleer we onze tocht verder zetten. Ook was er nog yoghurt met granola in de aanbieding maar in het weekend doen we daar niet aan mee hé!

Wanneer ons hongertje gestild was zijn we er dan ook echt ingevlogen. Om eerlijk te zijn was ik eerst een beetje sceptisch want hoewel de kleren er allemaal super leuk uitzagen had ik de bedenking of ik er wel in kon. Vroeger wandelde ik altijd voorbij Lola&Liza omdat ik dacht dat ik toch nergens in kon. Tot mijn verbazing gaan de maten zelfs tot 48 en XXL dus zeker te doen voor mijn curvy body. Een kleine vreugdesprong en het echte shoppen kon beginnen. Zowel fashionista’s als de iets klassiekere ladies kunnen hier hun ding wel vinden gok ik want er is echt een breed aanbod aan kledij. Natuurlijk ging ik eerder voor de dierenprints en floraldresses aangezien die voor de moment zeer trendy zijn. Uiteindelijk koos ik een leuke jurk met slangenmotief en een midi-rok met een luipaardprintje. Ik zag ook nog een hele leuke lange jurk hangen in ‘petrol-kleur’ maar nam ik niet mee. Daar had ik dan zoveel spijt van dat ik deze jurk twee dagen later toch nog ben gaan halen maar ik had deze ook perfect online kunnen bijbestellen.

Om de hele shopping experience af te maken konden we nog een heerlijke koffie drinken van AfterBefore, die we dan zelf mochten pimpen met o.a. marshmellows, speculoosjes, smarties, hagelslag,… een lekkere zoete zonde!

Een hele leuke winkel dus die ik niet langer zal voorbij wandelen. (Wat dus niet zo goed is voor mijn portefeuille.)

Voor meer info over een Lola&Liza in je buurt of online shopping kan je terecht op hun website .

Liefs,

One thought on “Opening Lola&Liza Ternat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.