DIY met nutella

Wij kregen van Nutella een pakket om te knutselen tijdens de kerstvakantie. Dat moet je mij natuurlijk geen twee keer vragen. Noem het dan beroepsmisvorming maar ik als kleuterjuf vind het dus heerlijk om te kunnen knutselen met Juliette.

Processed with VSCO with hb1 preset

In onze box zat een stappenplan om een superleuk rendier knutseltje te maken en uiteraard ook de benodigdheden inclusief de glazen bokaal. Die had ik nu eigenlijk nog wel genoeg thuis want ze zijn heel leuk om allerlei dingen mee te doen zoals als vaasje gebruiken, confituurpot, om theelichtjes in te zetten,…

Processed with VSCO with hb1 preset

Eigenlijk was de knutsel heel gemakkelijk. De bokaal en stokjes bruin spuiten, een rode vilten bol als neus knippen, oogjes kiezen en alles dan opplakken. Omdat dat plakken vooral met het lijmpistool gebeurde heeft Juliette vooral gekeken, gelukkig vond ze dat ook fascinerend genoeg.

Processed with VSCO with hb1 preset

Er zat in onze box ook nog een receptje voor bananenbrood met nutella dus hebben we dat tijdens het wachten op de verf die droogde ook nog gemaakt. Gelukkig kon Juliette daar wel helpen met ‘roeren’ en voorproeven natuurlijk ook. Ik gebruikte in plaats van bloem wel kokosmeel en voegde geen extra suiker toe omdat de choco tussen het bananenbrood het toch al zoet genoeg zou maken. Ook had ik geen poedersuiker meer voor de afwerking maar dat ging dus ook perfect met kokosrasp. Een lekker gerechtje om als tussendoortje te eten!

Het recept van het bananenbrood alsook het knutseltje zijn te vinden op de site van nutella . Je vindt er ook een heleboel andere leuke dingen om te bakken of te knutselen dus als je in de kerstvakantie nog eens niet weet wat te doen kan je daar zeker eens gaan kijken. En van dat bananenbrood heeft iedereen een paar dagen plezier, of nee doe maar 1 dag, haha, zo lang heeft hij niet geleefd!

Processed with VSCO with hb1 preset

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.