Een vleugje meisjeskamer met Desenio

Wij hebben in ons huis twee extra slaapkamers. Eén daarvan is naast onze kamer en is gewoon een standaard ruimte met 4 witte muren, een raam en een deur. De andere kamer is net dat tikkeltje gezelliger. Het heeft nog een verborgen hoekje en een raam extra wat direct meer karakter geeft. Het zou dus een ideale dromerige meisjeskamer kunnen zijn. Helaas is het gewoon handiger dat een baby in de kamer naast je slaapt, zeker als je er in het begin zo vaak uit moet. We kozen dus voor Juliette de kamer naast ons en als er ooit een broer of zus zou komen krijgt zij de ‘mooie’ kamer. Ondertussen is het kind al 1,5 en had ze nog altijd dezelfde standaard slaapkamer met witte muren. We waren dus ook heel bij dat we het aanbod kregen van Desenio om met hen samen te werken. Nu heeft Juliette toch al een beetje een meisjeskamer in afwachting van haar echte prinsessenkamer.

Processed with VSCO with hb1 preset

We mochten dus enkele posters en kaders uitkiezen en natuurlijk dacht ik meteen aan Juliette haar kamer. Toen ik op de site kwam van Desenio was ik eigenlijk al snel jaloers dat ik voor haar moest shoppen want er zijn zoveel leuke posters om je huis op te fleuren. Ik denk dat als onze verbouwingen eindelijk gedaan zijn, ik nog eens ga shoppen maar dit keer voor de woonruimtes. Zo hebben we toch een beetje kunst in huis maar betaalbaar. Als dat geen win-win is!

Anywayzz, voor Juliette was ik er best wel snel uit. Ik ben altijd al wel fan geweest van inspirational quotes en diegene die ik heb gekozen waren echt super leuk. Dit nog wat gecombineerd met wat rozigheidjes en we hadden een perfecte combo. Ik heb dan gekozen voor zowel bronzen als zwarte kaders te nemen om het effect iets speelser te maken. Alle posters die ik heb gekozen komen uit de categorie ‘kinderen’ . Als je zelf geïnteresseerd bent, zeker een kijkje gaan nemen, iedereen vindt zijn smaak wel en als ik kon, bestelde ik er nog 10 meer maar dat kan mijn muur dan weer niet aan, haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

We zijn ook heel slim geweest want hebben de kaders opgehangen met een stripje dat je gewoon terug kan verwijderen dus wanneer Juliette verhuist van kamer kunnen de posters ook gewoon mee.

De posters die wij gekozen hebben zijn van boven naar onder en van links naar rechts: Brave arrows, Best by far is you, Cloud pink, Believe in magic, Flower alphabet, Something magical en Cake on a rainbow.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Wil je zelf een poster van Desenio in huis?

Tot slot heb ik nog een leuke mededeling: ik mag jullie van 15 tot en met 19 januari korting geven op alle posters van Desenio. Met mijn code “PRINCESSEODETTE” krijg je 25% korting. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties, maar wees niet bang: je kan zeker nog je smaak vinden hoor!

Liefs,

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.