Hiep Hiep Hoera Woody

Woody, misschien wel het meest gekende pyjamamerk, vierde afgelopen week zijn 25ste verjaardag in de eventhal ArtCube in Gent en ik mocht erbij zijn. Vanaf het moment dat de uitnodiging in de bus zat was ik al onder de indruk. In het doosje dat de postbode mij gaf zat een viewmaster. (Je weet wel, zoiets waar je als kind door keek en door te klikken kreeg je het volgende prentje te zien.) Alles wat ik moest weten over het event kwam ik te weten door daar dus in te kijken…heerlijk!

IMG_9297

Ik ging dus met hoge verwachtingen naar het feest en van het moment dat ik binnenkwam werden die ook vervult. We werden welkom geheten met een glaasje, er was een ‘red carpet momentje’ en de zaal zag er fantastisch uit. Lang hebben we daar echter niet gestaan want het was tijd voor de modeshow in de aanliggende zaal.

IMG_9304

Vooraleer de show van start ging werden er nog enkele onthullingen gedaan. Dat Woody een super kwaliteit heeft van pyjamas is een feit dat vast staat maar wat ook wel een beetje klopt is dat ze niet altijd superhip waren. (Sorry, eerlijk is eerlijk, niet elk model van pyjama’s beviel me.) Daar komt nu dus verandering in want met een nieuw en hip logo zijn ze nu ook gekatapulteerd naar 2019 en misschien al wel wat verder. Zo wordt het binnenkort ook mogelijk om je geliefde diertje op je pyjama te scannen in een app om zo op ontdekking te gaan in de wereld van de multimedia.

#Woody25 - 10

Ook heeft Woody een leuke samenwerking op poten gezet met Sudio BamBam, een Gents designerbureau naar aanleiding van hun 25-jarig bestaan. Zij maakten een selectie van de leukste Woody-diertjes die de revue al gepasseerd zijn in 25 jaar en maakte zo een hele leuke print wat nog leukere pyjama’s werden.

Na al deze nieuwigheidjes was het tijd voor de modeshow en OMG, wat was die mooi! Het feit dat die werd gelopen door mini-modelletjes deed mijn hart alleen nog maar harder slaan. Echt, als ik gekund had, had ik ze allemaal in een busje gezet en mee naar huis genomen (of komt dat een beetje creepy over?). Soit, zo schattig was het dus he! Ook de ensembles die ze droegen waren ook heel leuk, duidelijk nieuwe prints en opvallend zachtere kleuren. Een streling voor het oog als het ware. Ik was dus al fan van hun kwaliteit van pyjama’s maar nu is het echt een totaalplaatje, mij ga je dus in de toekomst zeker nog Woody zien kopen!

Maar dat was dus nog niet alles. Wanneer de modeshow was afgelopen werden we terug naar de zaal van ontvangst begeleid en die was nu helemaal klaargezet voor een avondfeest. Van hippe drankjes tot standjes met lekker eten en er waren zelfs een waarzegster, sketch-artist en fotobooth. Een feestje dat niet meer stuk kon dus. Het was ook heel fijn om nog eens een aantal mede-mamabloggers tegen te komen, dat is altijd gezellig keuvelen natuurlijk. Later op de avond was er ook nog een dj om er een echte fuif van te maken maar ik hoorde mijn bedje roepen dus die heb ik niet gehaald. Wel heb ik nog heel de nacht nagedroomd van dit leuke evenement!

IMG_9321

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Hou dan zeker de site van Woody in het oog.
Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.