Let’s get cosy with Collishop

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd door Collishop voor een ‘winterse barbecue’. Klinkt vreemd om in de winter te doen maar omdat het zo gezellig was schrijf ik er toch nog een klein blogje over.

Shame on me want ik kwam al te laat binnen (blame it on het vieren van de verloving) en ik kon dus gelijk starten met een eerste workshop namelijk hoe we onze tafel winterproof maar toch ook heel trendy maakte. Deze werd gegeven door niemand anders als Anouk Taeymans. Je weet wel, die van o.a. ‘Ons eerste huis’. We maakten een mooi eigentijds tafelstuk en leerden de eerste kneepjes van het handlettering, wat niet zo eenvoudig was. Ik nam wel al meteen wat ideetjes mee voor onze tafelsetting wanneer we gaan trouwen. Win-Win!

Wanneer onze tafel dus netjes gedekt was konden we gaan aanshuiven voor de winterse barbecue en wat er voorgeschoteld was stak al snel mijn ogen uit. Je raadt het al, ik heb natuurlijk gevraagd of ze ook kookten op huwelijksfeesten en Tommer catering staat nu ook op de lijst van mogelijke maaltijdvoorzieningen. Het was dus echt allemaal heel lekker, leuke groetjes met een twistje en heerlijk sappige en malse vleesjes. Net wat je graag hebt op een barbecue dus.

COLLISHOPxWINTERxBBQ-84

Wanneer ons buikje rond gegeten was, was het tijd voor de laatste workshop: cocktails shaken. Carl Van Droogenbroeck leerde ons met een schwung de lekkerste drankjes maken zoals een Disaronno sour of een Espresso martini. Aangezien mijn maag nog niet klaar was voor een nieuwe lading alcohol (nogmaals, blame it on het vieren van de verloving). Gelukkig waren er ook heerlijke mocktails en kon ik er toch ook nog van genieten.

aaabb

We gingen naar huis met nog een leuk receptenboekje van de cocktails en twee mooie glazen (waar ik er trouwens nog van heb bijbesteld omdat ze zo mooi zijn!) Ook kregen we nog mooie bordjes toegestuurd waar ik ook heel blij mee was. Nu kan ik bezoek ook eens fashionable eten en drinken geven, haha!

Wie graag ook zo’n mooi bestek, servies, … maar eigenlijk gewoon ook al de rest koopt, neem dan zeker eens een kijkje op de site van Collishop .

aaa

Liefs,

 

One thought on “Let’s get cosy with Collishop

  1. Het was dus een “eet-workshop” en geen “kookworkshop”😂 . Ik kook ontzettend graag en dacht eerst dat het ging gaan over de kook ateliers van de Colruyt 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.