Uitgetest: ToetToet auto van VTech

Ik kreeg onlangs een mailtje binnen waar de nieuwe ToetToet auto’s van Vtech in stonden. Juliette zat toevallig naast mij en werd helemaal blij van het zien van de auto’s. Met als gevolg dat ik de laptop toe klapte, ze helemaal uit haar dak ging want, ahja, ze wou nog naar de auto’s kijken. (Peuterpuberdingetje zeker??) Ik was dan ook heel blij dat we over deze auto een review mochten schrijven want een kindje gelukkig is ook een gelukkige mama he!

De Toet Toet Auto’s bestaan al even en omdat ze zo’n succes zijn hebben ze nu ook 7 nieuwkomers gemaakt. Wat de nieuwkomers uniek maakt is hun actie-toets voor beweging én geluid. Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor. Een voor een zijn ze voorzien van special effects en dat met maar een druk op de knop!

Wij kozen voor Owen de Auto, we hebben het dus simpel gehouden maar Juliette is er helemaal weg van!

Wat leuk is aan het Toet Toet Autootje is dat het vrolijke liedjes zingt terwijl je er mee rijdt. Je kan ze gebruiken op de speelsets van VTech, zelfs op die van de Zoef Zoef Dieren maar je kan er ook gewoon mee spelen op een automat of op de vloer. Ik neem het autootje nu ook vaak mee in de verzorgingstas en als we dan ergens zijn met weinig speelmogelijkheden geef ik haar de auto en is ze weer een tijdje zoet.

Voor mama’s misschien ook belangrijk is dat je het autootje ook gewoon kan afzetten en je dus ook gewoon kan rijden zonder muziek. (Hoewel, het is wel een tof deuntje!) Ik zet in ieder geval nog zo’n Toet Toet autootjes op Juliette haar verlanglijst!

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.