Mijn WW 21-dagen challenge

WW, het nieuwe Weight Watchers daagde mij uit om 21 dagen mee te doen aan hun campagne “Op naar jouw zomerfiguur met WW”. En hoewel ik best tevreden ben over mijn lichaam mogen er altijd nog wel een paar kilootjes af.

Voor mij is mijn ideale zomerfiguur dan ook zeker geen maatje 36 en dat hoeft ook niet, zelfs niet van WW, want uiteindelijk maak jij de beslissing wat voor jou een zomerlichaam is. En in mijn geval is dat dan een volslanke madam met rondingen, wat er zeker ook mag zijn!

Wel moet ik toegeven dat ik me de laatste maanden een beetje heb laten gaan. (Ik had zoiets van; ja ik ben toch binnenkort zwanger en dan kom ik toch bij maar nu blijkt dat toch iets langer te duren dan verwacht en ja.. wel wat extra kilootjes als gevolg.) En ja, je leeft maar één keer maar ik zou ook graag lang en gezond leven. Daarom sprak het hele WW-concept me wel aan.

Het is voor mij als het ware meer een bewustmaking geworden van wat nu weer goed en minder goed is voor mijn lichaam. Zo kan je nooit honger hebben want er zijn heel wat voedingsmiddelen met 0 smartpoints en wanneer je eens weg gaat of je wil eens een keertje zondigen, kan dat ook perfect want je hebt nog een overschotje met weekextra die je hiervoor perfect kan inzetten. Zo leer je op een gezonde manier terug wat balans in je voedingspatroon te stoppen. Want ja hoor, ik heb nog altijd wel zin in iets ongezonds maar als je dan ziet hoeveel punten het zijn, bedenk ik mezelf al wel eens of nog beter, dan eet ik het met veel meer smaak op omdat ik weet dat ik er zuinig mee moet zijn.

IMG_5390

Wat ook heel gemakkelijk is, is dat je alles kan bijhouden in een app op je telefoon of tablet. Je moet dus niet constant liggen schrijven, even intikken en klaar. Of nog gemakkelijker, als je een barcode hebt van wat je wil eten kan je ook heel gemakkelijk scannen waardoor eten ingeven nog minder tijd in beslag neemt.

Ook vind je op de app allerlei lekkere gerechtjes die je thuis ook gemakkelijk kan maken en kan je terecht op een soort forum voor gelijkgezinden waar je vaak nog extra motivatie kan halen.

IMG_5388

Voor mij werkt het dus zeker wel want op deze 21 dagen ben ik toch terug 3 kilo kwijt en wat nog belangrijker is, ik voel me terug gezonder! Ik blijf dus voorlopig nog eventjes verder doen tot ik zwanger ben en na de bevalling start ik dan terug om in dat trouwkleed te kunnen passen!

Wil je ook graag met WW starten? Dan kan je tot en met 5 juni 2019 €5 korting krijgen bij een minimum besteding van €20. Je kan deze valideren op weightwatchersshop.

Veel succes alvast en zoals altijd,

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.