GETEST: BLACK + DECKER Summer Essentials

Wij mochten meedoen met de campagne van BLACK + DECKER om de zomeressentials uit te proberen. We kregen een compressor en wireless speaker cadeau, die tijdens zo’n zwoele zomerdagen wel eens goed van pas zouden komen.

IMG_2607

Wat ik ook nog even wil melden is dat Wim nog nooit zo happy was om pakjes te ontvangen. Hij was er dan ook als eerste bij om deze producten mee uit te testen. Ach ja, boys will be boys zeker.

B7143831-3942-401B-91E8-16F944FFBBBB

De Bluetooth speaker was vanaf het uitpakken al meteen een schot in de roos. Heel gemakkelijk te connecteren en gemakkelijk op te laden. Wat ik persoonlijk ook heel gemakkelijk vind is dat er niet al te veel knoppen opzitten en alles dus ook heel duidelijk is. Binnen de minuut ben je dus ook verbonden en ready to go. Juliette wou uiteraard meteen kindermuziek op en we hebben al leuke dansmomentjes beleefd hier. Ook bij een bbq is het zeer handig om de speaker op tafel te zetten en je hebt altijd extra sfeer.

 

De Compressor die we kregen heeft deze zomer ook zeker zijn best kunnen doen. De fietsbanden van Juliette haar driewieler opblazen, zwembadjes  en toebehoren zijn opgeblazen en kampvuurtjes zijn aangewakkerd geweest door dit handige toestel.

Ook zeer makkelijk in gebruik en je kan deze zowel gebruiken met de batterij als met stroom via de elektriciteitskabel of je kan hem zelfs insteken in je auto en met de autolader gebruiken. Hij kan dus op elk moment gebruikt worden.

d0ea21ec5c7843c5958674f989c53895_dvd.original-1.jpg

Ook kregen we nog een handige extra batterij om op te laden, één die altijd instak want de batterijen van BLACK+DECKER zijn universeel dus op alle producten te gebruiken. Ideaal dus!

Waren het echt essentials deze zomer? Misschien niet maar ze hebben mijn zomer toch een heel stuk aangenamer gemaakt (en wat longinhoud bespaard). Wij zijn fan!

Liefs,

Valérie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.