Uitgetest: Kalip’tus producten

Het is weer zover, de herfst is nog maar een maand in het land en hopsa, daar zijn de snottebellen ook weer aangekomen. Toch gek dat kinderen zo vatbaar zijn voor die microben he? Natuurlijk als ze naar de crèche of school gaan heb je natuurlijk een kleine broeihaard aan bacteriën en dus ook niet zo verwonderlijk dat onze kleinste schatten snel een verkoudheid te pakken hebben. En je mag het draaien of keren hoe je wil, verkoudheden en verstopte neuzen staan meestal ook garant aan slechte nachten.

Wij waren dan ook heel blij dat we een pakket opgestuurd kregen van Kalip’tus babyproducten om te testen want hoestende kindjes en slechte nachten kunnen we echt wel missen!

IMG_2638.jpg

Kalip’tus baby balsem

Geef je baby op een aangename, troostende manier verlichting met deze balsem die alleen uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Wrijf hiermee zachtjes over de borst en/of rug van je spruit. Dit heilzame ritueel garandeert je baby een zachte nachtrust.
  • Deze Babybalsem heeft een aangename geur, is gemakkelijk uit te smeren en is niet vettig.
  • De Essentiële Oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk en geschikt voor baby’s vanaf 1 maand

Deze hadden wij thuis al staan en ook al veel gebruikt. Het is niet echt plakkerig en heeft een aangename geur.

Kalip’tus Lotion

De Kalip’tus lotion werd voor 100 % samengesteld uit 11 synergetisch werkende essentiële oliën met kwaliteitslabel.  Kalip’tus is een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen en tevens de weerstand helpt te verhogen. Vanaf de eerste verschijnselen van koude helpt Kalip’tus u om in topvorm te raken tijdens de winterperiode.

Wij gebruiken deze vooral om een druppeltje in de verstuiver te doen maar je kan ook een druppeltje op een zakdoek, sjaal, hoofdkussen,… doen voor een vrije ademhaling.

Kalip’tus Little Dreamer verstuiver

Deze verstuiver past goed in elke omgeving: compact en geluidloos! Deze verstuiver heeft zowel een speels covertje voor kinderen, als een neutrale witte cover, waardoor hij in elke ruimte gebruikt kan worden, van de kinderkamer tot de woonkamer of het bureau.

Bovendien kan deze verstuiver als een leuk nachtlampje dienen zodat uw kleintje niet meer bang hoeft te zijn. Het zachte licht, dat van kleur verandert, helpt uw kindje eveneens in slaap te vallen en creëert een aangename geur.

Met een verstuiver voor Essentiële Oliën vernevelt u etherische oliën in alle veiligheid en kan u genieten van hun fijne geuren en heilzame eigenschappen. Tegelijk wordt de omgevingslucht subtiel bevochtigd. De Kalip’tus Little Dreamer verstuiver is speciaal ontworpen voor kinderen.
En inderdaad Juliette is helemaal fan van haar nieuwe nachtlampje en ik heb toch ook echt de indruk dat het helpt. Ze hoest af en toe nog wel eens maar het is geen vastzittende hoest meer en ook haar snotjes zijn zo goed als verdwenen. Ideaal dus voor deze dagen!
Zelf ook graag eens producten van Kalip’tus uitproberen? Kijk dan snel op deze link en dan heb je nog een korting op de producten.
Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.