Vrijgezellenkriebels: check!

Wat als je vrijgezellen vieren bijna meer inhoudt als je huwelijk organiseren? Wel in onze vriendenkring zou je dat al bijna kunnen beginnen denken.

Je gaat trouwen, joepie! Dan hoor je getuigen te vragen en zei staan dan ook meestal in voor het organiseren van je vrijgezellen. Je beleeft dan in de maanden voor je trouw ergens een leuke/zotte/overweldigende dag en misschien nog wel een nacht ook en that’s it, je bent klaar om in het huwelijksbootje te treden. FOUT, niet bij ons hoor!

In onze vriendengroep is het de gewoonte dat je een vrijgezellendag én vrijgezellenweekend hebt. Dat is natuurlijk een dure bedoeling en om de kosten hier van te kunnen drukken krijgt de vrijgezel in aanloop van het vrijgezellenfeest ook nog wat opdrachten om geld in het laatje te brengen én ook gewoon nog wat extra leuke opdrachten, daarom niet voor geld maar wel omdat het kan.

Team Bride

Opdrachten

In aanloop van de vrijgezellen krijg ik dus opdrachten die ik moet doen om onder andere de kas te spekken. Voorlopig heb ik nog maar 2 opdrachten gekregen maar ze zullen toch al wel serieus wat tijd van me vragen om die te laten slagen.

  • Verkoop aardbeien in een aangepast pakje voor u en Juliette. Lever deze in Schilde en omstreken met de fiets met kar achter. Ook moet je nog 1 dag langs de baan zoveel mogelijk aardbeien verkopen als ‘aardbeienmeisje’.
  • Organiseer een buitenspeeldag met animatie voor groot en klein. Zie het groots met bv. schminken, een springkasteel, cocktailbar,…

Ondertussen is de kidsday geweest en dat was heel fijn. De aardbeienverkoop hebben we uitgesteld (?) aangezien het net hittegolf was toen we gingen fietsen, dat was niet te doen om dan op de baan te gaan.

De overgebleven snoepzakjes en pakjes chips moet ik ook nog wel verkopen dus als ik kom leuren binnenkort, dan weet je waarom hé! Hihi.

Vrijgezellenfeest

Dit verloopt eigenlijk zoals een vrijgezellen bij de meeste mensen. ’s Morgens vroeg uit bed geschopt met veel toeters en bellen om dan een onvergetelijke dag te beleven. Deze dag is dus bij ons met de dichte vriendengroep en dan vrienden die je graag mee op vrijgezellen wil maar je niet wekelijks ziet.

Vrijgezellenweekend

De start is hier meestal hetzelfde als het vrijgezellenfeest, alleen dat deze over meerdere dagen gaat en meestal ook niet in België plaatsvinden. Een mini citytrip dus met een klein select groepje. In mijn geval zijn we met z’n zessen en uiteraard staat de bruid to be dat weekend centraal.

Dat het leuk zal worden staat vast, ik ben gewoon kei benieuwd naar wat er komen zal. En ik ben iemand die graag alle touwtjes zelf in handen heeft dus loslaten is hier heel moeilijk voor mij. We zullen wel zien wat de tijd brengt zeker, ik ben alleszins kei benieuwd en ik ben er zeker van dat mijn Team Bride me een ongelofelijke vrijgezellen gaat laten beleven!

Hier ook nog een kleine fotocollage van hoe ik mijn team bride heb gevraagd tot mijn bruidsmeisjes. Het was een heerlijke brunch waar we hebben gelachen, genoten en gedronken. Eén van de laatste keren dat ik alcohol dronk vooraleer ik wist dat ik zwanger was trouwens! 😉

 

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.