Tournée Minérale met Vintense ICE

In februari wordt iedereen aangemoedigd om het eens een maandje zonder alcohol te doen. Tournée Minérale is al aan zijn vierde editie toe en toch doen ongeveer 1 op de 5 Belgen mee met deze alcohol-vrije maand, wat ik behoorlijk veel vind.

Zelf ben ik iemand die ook al wel eens een glaasje lust en ik keek er ook heel hard naar uit om na 9 maanden ‘sober’ te zijn er nog eens in te vliegen. Nu de borstvoeding hier zo goed lukt heb ik me er eigenlijk nog niet echt aan kunnen zetten. Ik vind het precies de moeite nog niet dus doe ook ik bij deze mee aan Tournée Minérale.

Ik moet wel zeggen dat na zo 9 maanden geen alcohol te drinken, het vaak eentonig wordt wat je dan wel drinkt als het een feestje is. Meestal waren die opties hier: Cola zero of water, niet zo heel feestelijk dus.

Daarom is het wel leuk dat ik een pakket opgestuurd kreeg van Vintense ICE om zo eens wat variatie in mijn drankjes te kunnen brengen en als er bezoek komt, ik toch ook iets kan drinken met net iets wat meer cachet.

Drie soorten Vintense ICE:

AMERICANO SPRITZ

De hartendief. Als kruiden, specerijen en de bitterheid van Americano gecombineerd worden met bubbels en Spritz … dan resulteert dit in een subtiele mix van smaken!

 

BELLINI

De tijdloze klassieker met perzikenpulp – een verrassend zachte 0.0 % ALC. cocktail. Vintense ICE Bellini: dat zijn bubbels, perzikenpulp en enkele ijsblokjes voor een zalig fris en licht Dolce Vita gevoel!

HUGO

Een vleugje vlierbloesem, citroen, muntblad, meer moet dat niet zijn! Met lengten voorsprong de meest verfrissende 0.0% ALC cocktail! Geurig, zacht, sprankelend en licht; met Vintense ICE Hugo proeft u het hele jaar lang de zomer. En hoewel ze alledrie heel lekker zijn is dit toch ook onze favoriet.

Sowieso is het altijd leuk om een heerlijk drankje te drinken dat er ook nog eens goed uit ziet. Vintense Ice is dus ideaal om een aantrekkelijke mocktail te maken wanneer je vrienden hebt uitgenodigd of je naar een feestje moet en je zeker wil zijn dat er iets lekkers is.

Je kan deze Vintense Ice flessen trouwens ook in de meeste supermarkten en drankenhandelaars vinden. Moest je graag nog wat meer info over deze drankjes willen kan je daarvoor hier terecht.

Laat het smaken,

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.