Verzorgde voeten met een spa pedicure

Vorige week werd ik uitgenodigd door de lieve Tina om mijn voetjes ‘summerproof’ te laten maken in haar beautysallon ‘Parfait by Tina’. Aangezien mijn voeten altijd de laatsten zijn die ik verzorg nam ik deze kans natuurlijk met open armen aan.

Tina werkt al lang als pedicure aan huis en schoonheidsspecialiste in een rusthuis maar heeft nu sinds kort ook een kamer volledig ingericht als een gezellig beautysalon waar ze enkele dagen in de week klantjes verzorgd. Toen ik in de stoel ging liggen begon het verwennen voor mij eigenlijk al, lekker relaxen en niets doen (buiten een babbeltje dan) dus was heel benieuwd hoe mijn voeten er uit gingen zien na een spa pedicure en een laagje Shellac.

Eerst werd een beetje het grove werk gedaan, nagelriemen verwijderen, knippen,… zodat daarna de shellac op de tenen kon. Ideaal voor de zomer want dat blijft op de tenen dus heel lang zitten!

Nadat mijn tenen een mooie roze kleur hadden was het tijd om mijn voeten onder te dompelen in een voetbad met een bruisbal om alles goed te reinigen. Wanneer de voeten goed geweekt waren das het tijd voor een scrub om alle dode huidcellen te verwijderen.

Nadien kregen mijn voeten ook nog een masker van kleipasta en mocht ik gekke botjes aan om mijn voeten lekker warm te houden. Alsof dat alles nog niet genoeg was werden mijn voeten daarna ook nog eens ondergedompeld in een paraffinebad. Wat er voor zorgt dat de voeten nog beter gehydrateerd worden en het verbetert ook de bloedsomloop.

Als afsluiter werd er over mijn voetjes nog een crème gesmeerd om nogmaals de voeten te hydrateren en zachter te maken. Heerlijk gewoon!

Het was een zalige en rustgevende ervaring, gegeven door een sympathieke vrouw die je helemaal in de watten legt. Ik ga zeker nog eens terug!

Wie graag ook eens zich graag laat verzorgen kan terecht bij Parfait by Tina .

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.