POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger

In tijden van Covid-19 is het hier in huis echt een puinhoop. Van poetsen komt echt het hoogst noodzakelijke en stofzuigen is het nieuwe dweilen gebleken. Ideaal dus dat we van BLACK+DECKER de nieuwe POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger mochten testen.

In huis ligt nu zoveel rommel dat het echt rond de spullen heen stofzuigen is. Een grote lompe stofzuiger met een snoer is dan niet ideaal. Gelukkig is de POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger een handige snoerloze stofzuiger die gemakkelijk te besturen is en heel wendbaar. Je ziet ook het zand/ stof goed liggen met de lichtjes die vooraan aan de steelstofzuiger staan.

Wat ook heel handig is, is dat de POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger nog 2 andere wisselstukken heeft buiten de gewone steel om te gebruiken. Een kierenzuiger om in alle hoekjes en tussen de zetels gemakkelijk te stofzuigen en nog een opzetstukje ideaal om dierenhaar op te zuigen. Je kan uiteraard de stofzuiger ook gebruiken zonder wisselstuk en dan wordt het een handige kruimeldief.

Nog enkele voordelen van de POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger

– Een verwisselbare batterij van BLACK+DECKER dus als je nog een batterij hebt kan je voor eeuwig blijven stofzuigen door af te wisselen.
– Een innovatieve manier om af te geraken van huisdierharen
– Met één klik op de knop kan je het reservoir legen, ideaal wanneer je ook nog 10 andere dingen vast hebt zoals elke moeder!
– Het is een deel van BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V batterij systeem dus gaat lekker lang mee.

Wil je nog meer specificaties en foto’s? Neem dan zeker een kijkje op deze link van POWERSERIES Extreme PET steelstofzuiger .

Je kan hem op verschillende plaatsen kopen, onder andere bij Coolblue. Wat ook nog leuk is om te weten is dat er vanaf 1 april €20 cashback afgaat!

Oh en nog misschien het beste om te weten: aangezien het van BLACK+DECKER is en volgens Wim een ‘mannenmerk’ neemt hij nu ook af en toe de steelstofzuiger vast. Kan niet idealer toch??

Liefs,

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.