Uitgetest: Floradix ijzer elixer

Ik weet nog toen ik net bevallen was van Juliette, ik de eerste weken op een roze wolk leefde en ik energie voor 100 had. Een tijdje later ging mijn energiepijl echter razendsnel naar beneden en voelde ik mij vermoeid en futloos. Omdat ik dit deze keer wou voorkomen was ik blij dat ik met Floradix Ijzer mijn lichaam een extra boost kon geven.

Wat doet ijzer juist in ons lichaam? 

Ijzer is een heel belangrijk mineraal dat ons lichaam nodig heeft om hemoglobine aan te maken, dit is een onderdeel van onze rode bloedcellen. Rode bloedcellen gaan dan zuurstof vervoeren doorheen het lichaam. Dus hoe meer zuurstof in je lichaam, hoe energieker jij jezelf gaat voelen. Ijzer draagt dus ook bij tot een goed immuunsysteem.

Enkele eigenschappen van Floradix ijzer op een rijtje:

  • Bevat een goed opneembare vorm van ijzer. Hierdoor wordt het goed in het lichaam opgenomen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
  • Floradix IJzer biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen en Vitamine C. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
  • Eén maatbekertje voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse ijzerbehoefte.
  • Is perfect voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode en bij kinderen in de groei.
  • Is gemakkelijk in te nemen, perfect voor hen die moeite hebben met pillen slikken
  • Bevat een uitgebreid scala aan plantenextracten (wortel, brandnetelblad, spinazieblad, kweekwortel, venkelvrucht, bruin alg thallus en hibiscusbloem)
  • Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix (peer, druif, zwarte bessensap, braam, kers, sinaasappel, biet, carobe extract, water, citroen en appel) waardoor Floradix IJzer lekker smaakt!
  • Floradix IJzer elixir bevat geen chemische toevoegingen: geen conserveermiddel, kleurstof, alcohol of lactose– Floradix IJzer elixir is daarmee een Clean Label product
  • Het elixir is ook geschikt voor vegetariërs.

Ikzelf ben wel fan van van dit product. Het smaakt niet vies en is snel ingenomen. Ik merk echt een verschil in energie en kan precies achter de kinderen blijven hollen. (Wat nu in deze lockdown periode wel echt van pas komt, haha!)

IMG_1702

Wie toch niet zo’n fan is van een siroop kan ook altijd Floradix ijzer kopen in tablet-vorm en dan ben je ook vertrokken natuurlijk. Ik raad het in ieder geval aan!

Je kan Floradix ijzer supplement trouwens kopen bij natuurvoedingswinkels, (para)pharmacie en online apotheken waaronder Farmaline.be en Newpharma.be.

Liefs,

(In samenwerking met Floradix)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.