Uitgetest: Pampers baby-dry

Luiers, ze vliegen erdoor alsof het niets is. Ook is er zoveel keuze op de markt dat je niet weet waar eerst te beginnen. Wij testten eens zorgvuldig de vernieuwde luiers van Pampers baby-dry uit en laten jullie in deze blog weten waarom wij ze zo goed vinden.

Madeleine is in tegenstelling tot Juliette (dat was de meest luie baby ooit) heel beweeglijk. Constant is ze aan het wriemelen met haar armen en aan het trappelen met haar beentjes. Dan gebeuren er als wel eens pamper-accidentjes. Zeker ’s nachts nu ze bijna doorslaapt. Het is natuurlijk niet fijn om je baby helemaal nat in bedje te vinden of nog erger wanneer nummertje 2 is gebeurd, ze tot haar nek vol 💩💩 hangt. We gingen dus op zoek naar een pamper die lang droog blijft maar ook niet lomp aanvoelt bij Madeleine want dat is natuurlijk ook niet fijn.

Met de vernieuwde Pampers baby-dry hebben we eigenlijk alleen nog maar successen. Oke, de luier voelt ’s morgens wel heel zwaar aan maar dat ligt eerder aan de plaskunsten van de dochter dan aan de Pamper én nog het belangrijkste: haar kleren zijn nog droog. Ook overdag blijft de luier heel luchtig… is dat een dingetje? Of moeilijk te begrijpen? 🤣

Als we dus een score moeten geven krijgen deze luiers van ons een Zeer goed, ze blijven een hele nacht droog, voelen licht aan en hebben ook leuke illustraties.

Wij zijn dus echt tevreden over de Pampers baby-dry en ons Madeleintje kan heel de dag en nacht lekker door wriemelen.

Liefs,

One thought on “Uitgetest: Pampers baby-dry

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.