zaco robot stofzuiger

Sinds een maandje hebben wij een nieuwe huisgenoot namelijk een robotstofzuiger van ZACO. Stofzuigen is ook zo iets dat ik altijd zo lang mogelijk probeer uit te stellen naast het strijken, dwijlen, opruimen,… haha ik ben eigenlijk niet zo’n poetsqueen maar we drijven af. Ik was dus ook mega excited dat wij de ZACO V5x mochten uittesten want deze heeft zowel stofzuig- als dweillfunctie. Woehoe!

De set-up van de robotstofzuiger ging eigenlijk heel gemakkelijk. Even alles in elkaar klikken en je kan eigenlijk starten. Als je iets gepersonaliseerder te werk wilt gaan kan je best de app downloaden die je kan verbinden met je robot. Heel handig want zo kan je ook wanneer je nog niet thuis bent de stofzuiger al laten starten en het huis is gestofzuigd wanneer je terug bent. Via de app kan je ook gemakkelijk de hoeveelheid water regelen die je robot gebruikt en hem op max mode zetten zodat hij nog iets krachtiger te werk gaat. Ook kan je zien hoe lang je nog met je filter en borsteltjes kan doen. Ideaal dus!

Ik heb enkele voordelen van de ZACO robotstofzuiger op een rijtje gezet:

– Een heel handige, dagelijkse hulp wanneer je kids hebt die overal kruimels achter laten
– Vrij zacht geluid i.v.g. met mijn huidige stofzuiger
– De sensoren en bumper detecteren objecten erg goed
– Handig te bedienen via de app of afstandbediening
– Lage prijs in vergelijk met andere merken: je hebt al een ZACO vanaf 149 euro
– Dweilfunctie is een leuke extra, en ook te gebruiken op laminaat
– Heel plat (81 mm hoog) en kan dus prima onder een lage kast door, waar je met een normale stofzuiger anders niet goed geraakt

Als ik één nadeel mag noemen is het wel dat het best wel even duurt vooraleer je huis schoon is. Wanneer je net een plek hebt met veel kruimels (bv onder de kinderstoel) duurt het even vooraleer de stofzuiger dit helemaal heeft opgezogen omdat hij de hele kamer streepje per streepje doet. Als je echt heel lokaal wil stofzuigen moet je dus al met de afstandsbediening werken of natuurlijk gewoon de kruimeldief nemen, dat gaat ook. Maar dus voor een gewoon doordeweeks stofzuigje, super, ik wil niets anders meer!

Voor ons is het echt een vaste waarde geworden in huis, hij heeft zelfs de naam ‘Rudy’ gekregen. Ik zag zelfs dat iemand oogjes op de zijne had geplakt. Heerlijk, gaan we ook nog doen want Juliette is er echt mee weg dat het een levende robot is en zegt vaak dingen tegen Rudy. Hahaha!

Tot eind juli kan je je op de webshop van ZACO nog met de code ‘Valerie20′ 20% korting op je aankopen. De moment om ook zo’n robot in huis te halen dus!

www.zacorobot.shop/nl/

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.