Een poppenhuis voor Juliette

Als kind leek het mij altijd al een droom om een groot mooi houten poppenhuis te hebben. Uiteindelijk heb ik zelf wel wat poppenhuizen gehad maar nooit een waar ik achteraf nostalgisch van werd. Het was dan ook een beetje mijn droom om voor Juliette haar verjaardag een mooi poppenhuis te bestellen. En wij hebben echt het geknipte droompoppenhuis gevonden voor haar.

De eisen voor het poppenhuis waren best hoog. Sowieso moest het van hout zijn, meerdere niveau’s hebben, groot genoeg en gemakkelijk in te spelen zijn. Als extraatjes was het mooi meegenomen als het een roze kleur zou hebben en nog wat mooie romantische details. Ik ging dus op zoek en kwam uiteindelijk uit bij Petit Amelie, een merkje dat ontstaan is omdat een mama haar zin niet vond in de winkel en dan maar zelf een babybedje ontwierp voor haar kindje.

We kozen het houten poppenhuis ‘Champêtre Rose’ en dat die past ondertussen perfect in Juliette haar kamer. Dit prachtige licht roze poppenhuis heeft een vintage uitstraling waar we direct verliefd op werden. Het is ideaal voor in de slaap- of speelkamer, maar ook prima te gebruiken in de woonkamer door de zachte kleuren. En het rustige bloemetjes behang geeft zelfs de poppenhuispoppetjes een fijn gevoel! 

Toen het pak aankwam werd papa meteen aan het werk gezet door Juliette, het kon niet snel genoeg in elkaar zitten. Ook bestelden we de bijhorende poppenhuismeubels om het helemaal af te maken. Die werden ook tegen een sneltempo in het huisje gezet om maar te kunnen beginnen met spelen.

Je kan als je wil ook popjes van de site bestellen maar wij kozen uiteindelijk voor de Mailig muizen omdat deze echt het plaatje compleet maken. Sinds het poppenhuis boven op haar kamer staat is Juliette dus ook vaak flink op haar kamer aan het spelen. Ideaal wanneer ik de zus in slaap probeer te wiegen of boven aan het rommelen ben!

Een echt droompoppenhuis dus voor een droom van een meisje in haar prinsessenkamer!

Dit poppenhuis is niet alleen een topper om cadeau te geven voor een verjaardag maar bv ook voor de Sint of Kerstmis. Moest je interesse hebben in de poppenkamer kan je altijd een kijkje nemen op Petite Amélie 

PS: als je voor 23u besteld is het de volgende werkdag in huis. Ook altijd handig om te weten!

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.