Getest: Pampers Baby-Dry Pants en Coconut Pure Protection babydoekjes

Zoals jullie al wel weten zijn wij al een lange tijd ambassadeur voor Pampers en ik moet zeggen dat ik me dat nog altijd niet beklaag. Vorige keer maakten we een uitgebreider verslag van de Pampers Baby-Dry luiers en hoewel deze luiers nog steeds prima zitten is Madeleine nu op een leeftijd dat ze graag op ontdekking gaat, overal op- en afkruipt en dan is het wel fijn om de luierbroekjes van Pampers Baby- Dry ook eens uitgebreid te kunnen testen.

We kregen dus onze lading Pampers® Baby-DryTM Pants binnen en we konden beginnen aan het testen. (Niet al te moeilijk want het kind gaat door luiers alsof het niets is. Zo vindt ze het ook geweldig om een numéro 2 te doen, net nadat ze een popere luier aanheeft.)

Wat ik dus zo goed vind aan deze luierbroekjes is:

Rekbare tailleband:

De rekbare tailleband maakt het dat de Pampers Baby-Dry Pants heel gemakkelijk over de billen schuift van je kindje wanneer je dit aandoet maar ook mooi aansluit en aangesloten blijft doorheen de dag. Vaak wanneer ze zitten is hun buikje iets boller en dan is het aangenaam als die band een beetje mee rekt. (Een beetje zoals wanneer wij teveel hebben gegeten en graag even een jogging aandoen.)

Wat ik ook handig vind aan die rekband is dat je die met het verwisselen langs de zijkanten heel gemakkelijk kan scheuren en zo dus ook probleemloos je kindje kan verschonen. Wanneer je de het luierbroekje wil weggooien kan je ook heel eenvoudig het plakkertje losmaken en zo over het broekje trekken zodat alles binnen blijft.

Droge billen:

Niet alleen de vorm van de Pampers Baby-Dry Pants zorgen voor droge billen maar ook de superabsorberende kern maakt dat je kindje niet te veel last ondervindt van haar/zijn luier.

De dubbele beschermrandjes zorgen er nog eens extra voor dat alles mooi binnen het luierbroekje blijft, wat ideaal is want hoe ik soms Madeleine gekke dingen zie doen met haar benen, het zou toch al eens anders kunnen aflopen, haha.

Ook kregen we nog de nieuwe Pampers® Coconut Pure ProtectionTM babydoekjes om te testen. Sowieso als er iets met kokosnoot is ben ik altijd game om te testen, favoriete geur ooit hier!

De Coconut Pure Protection doekjes zijn:

  • 100% plantaardige vezels van duurzame oorsprong, voor zachtheid en sterkte
  • 99% natuurlijke ingrediënten en 1% zachte huidbeschermende bestanddelen
  • Zonder alcohol en kleurstoffen
  • Met een lichte kokosgeur

Ik vind ze persoonlijk heel goed om te gebruiken, zeker bij Juliette die nogal een gevoelig velletje heeft. Dat kleine beetje kokosolie dat er in de doekjes zit zorgt ervoor dat na het vegen er een klein filmpje wordt gelegd op de huid en dus minder broos maakt. Ideaal voor broze huidjes en billetjes dus. Ook zijn ze net vochtig genoeg wat maakt dat het vegen vlot gaat. Wij zijn fan!

Deze blog is #sponsored door Pampers

Liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.